Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Austrija - Mađarska: SPAR otvorio nove inovativne hipermarkete

Austrija - Mađarska: SPAR otvorio nove inovativne hipermarkete

U okrugu Floridsdorf, u Beču, svečano je otvoren inovativni INTERSPAR hipermarket koji se prostire na tri nivoa. Kompanija je otvorila i novi objekat u Mađarskoj.

Nakon osmomesečnih radova na rekonstrukciji maloprodajnog objekta velikog formata, Beč je dobio najmoderniji INTERSPAR hipermarket koji se prostire na tri nivoa. Rezultat radova je arhitektonsko remek-delo najsavremenijeg hipermarketa u glavnom gradu Austrije koji potrošačima nudi sve što im je potrebno za nedeljne kupovine. Najsavremeniji INTERSPAR kupcima nudi 50000 proizvoda različitih asortimana. Pored savremenog dizajna, kupcima je na raspolaganju i take-away deo u kome im je ponuđen veliki izbor sveže pripremljene hrane. U ponudi nove prodavnice, nalazi se više od 400 veganskih i vegeterijanskih proizvoda, voćni sokovi, veliki izbor kafa, sendviča i seckanog voća. Trgovac je stavio fokus i na lokalne proizvode, pa se u ponudi hipermarketa nalazi 220 lokalnih proizvoda koji stižu od 29 proizvođača. U ponudi se nalazi i 1700 vrsta vina domaćih i stranih proizvođača.

Spar Austria koja posluje i na mađarskom tržištu nastavila je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novog hipermarketa u gradu Sombathelj koji se nalazi u sklopu Savaria Plaza centra. Na mestu nekadašnjeg CBA supermarketa, Spar je ponudio veliki izbor proizvoda a predstavnici kompanije su izjavili da se u narednom periodu očekuje još veća ekspanzija. Spar u Mađarskoj posluje sa 343 supermarketa, 34 hipermarketa i kroz 120 franšiznih prodavnica koje su uglavnom u porodičnom vlasništvu. Kompanija je prisutna već 25 godina a do sada je investirala oko milijardu evra.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum