Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti CORA i PENNY otvorili hipermarkete

CORA i PENNY otvorili hipermarkete

Član REWE Grupe, PENNY, otvorio je novi maloprodajni objekat na rumunskom tržištu, dok je član Louis Delhaize Grupe, Cora, investirala više miliona evra u modernizaciju objekta.

Novi PENNY objekat, 180. po redu u Rumuniji, nalazi se u gradu Magurele. Novi koncept PENNY Marketa prostire se na 1600 kvadrata prodajne površine u kome je zaposleno 14 radnika. Potrošačima je na raspolaganju veliki praking sa 78 mesta. Pored boljeg rasporeda voća i povrća, peciva i mlečnih proizvoda, nova prodavnica donosi posebnu široku paletu proizvoda testenina, sosova, kafe, slatkiša i pića. PENNY Market je uspešan koncept nemačke REWE Grupe koja je u Rumuniji prisutna i sa XXL Mega Discount-om.

Nakon što je i zvanično predstavila CoraDrive uslugu u Rumuniji, francusko-belgijska CORA, investirala je više od dva miliona evra u modernizaciju hipermarketa koji se nalazi sklopu City Parka u Konstanci. Potpuno renoviran hipermarket dobio je i veću porodajnu površinu koja sada iznosi 6000 kvadrata. Pored novih odeljenja i šireg asortimana prehrambenih proizvoda, nova ponuda obuhvata i nove proizvode iz neprehrambenog asortimana. Cora hipermarket sada zapošljava i 30% više radnika. Louise Delhaize Grupa je sa maloprodajnim brendom Cora u Rumuniji prisutna od 2003. godine.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum