Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija: Dve nove dm drogerije u Beogradu i Obrenovcu

Ekspanzija: Dve nove dm drogerije u Beogradu i Obrenovcu

Dm Drogerie Markt nastavlja ekspanziju na srpskom tržištu. Nakon nedavno otvorene drogerije u Valjevu, u sklopu Stop Shop retail parka, nemačka kompanija je u subotu 17.9. otvorila dve nove drogerije u Beogradu i Obrenovcu.

Novi objekti se nalaze u Beogradu, na adresi Tošin bunar 172 (Studenski grad), i u Obrenovcu, na adresi Vojvode Mišića 36v. Povodom otvaranja, dm je pripremio brojna iznenađenja za svoje kupce, od kojih je i popust od -15% i na već snižene artikle, kao i dodatne popuste od -35 do -50% na brendove Perwol, Milde, White Glo, Dove, Labello, Palmolive, Maybelline, NIVEA, BIC, Zewa, Garnier, SAVO, Splat i druge. Na otvaranju su najmlađe posetioce zabavljali animatori klovnovi uz nezaobilazni face painting.

Otvaranje novih filijala u Beogradu i Obrenovcu bile su ispraćene i kroz humanitarne akcije. U beogradskoj drogeriji, poznata glumica Milena Vasić radila je na kasi u periodu od 16 do 17h, a sav prihod biće doniran Stacionaru za decu i omladinu sa autizmom. U novootvorenoj filijali u Obrenovcu, na kasi je radila poznata pevačica Biljana Krstić, a sav prihod biće doniran fondaciji Podrži život.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum