Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti 13. oktobra svečano otvaranje SHOPPI retail parka u Borči

13. oktobra svečano otvaranje SHOPPI retail parka u Borči

Nakon Subotice, SHOPPI retail park stiže i u Borču 13. oktobra, kada će uz popuste i koncerte svečano biti otvoren.

Šoping park će pored velikog broja modnih brendova i drogerija, ponuditi i hipermarket DIS. Kako su ranije saopštili iz ove trgovačke kompanije, za portal Retail Serbia, novi maloprodajni DIS objekat prostiraće se na 2083 kvadratnih metara, od čega će 1350 kvadrata biti prodajna površina. Potrošačima će na raspolaganju biti osam kasa. SHOPPI retail park na 13.000 kvadrata pored Dis hipermarketa kupcima će ponuditi i druge poznate maloprodajne brendove, među kojima su: Office Shoes, LC Waikiki, Dm, Deichamnn, Sport Vision, Planeta Sport, N Sport, Laguna, Jasmin, Studio Moderna, Diopta i restoran McDonald’s Drive.

Podsetimo, gradnja retail parka u Borči u vlasništvu MPC Properties-a počela je početkom aprila, a vrednost investicije iznosi oko 15 miliona evra. Kompanija je 17. marta ove godine otvorila i prvi retail park u Subotici u koji je investirala oko 10 miliona evra.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum