Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova poslovna centrala Ahold Delhaize u jugoistočnoj Evropi

Nova poslovna centrala Ahold Delhaize u jugoistočnoj Evropi

Trgovačka grupacija Ahold Delhaize svečano je otvorila novu poslovnu centralu u jugoistočnoj Evropi.

Nove prostorije na više od 4.000 kvadratnih metara nalaze se u Bukureštu, u sklopu Romania Plaza centra. Centrala će pokrivati celo rumunsko tržište na kome grupacija ima rasprostranjenu mrežu maloprodajnih objekata pod brendovima Mega Image i Shop&Go.

Trenutno u sistemu posluje 218 Mega Image supermarketa koji u proseku kupcima nude oko 10.000 artikala i kroz lanac marketa Shop&Go koji su prisutni na 261 lokacija sa ponudom od oko 2500 artikala.

Menadžment kompanije je istakao da je veoma zadovoljan što se maloprodajni prostor Romania Plaza centra pretvorio u kancelarijski, što predstavlja jedinstveni slučaj. Tokom preuređenja uzeto je oko 10.600 kvadrata maloprodajnog prostora kako bi se napravio kancelarijski prostor na više od 4.000 kvadrata.

Romania Plaza centar u Bukureštu je u vlasništvu Anchor Grupe koja je na rumunskom tržištu prisutna od 1997. godine i trenutno poseduje veliki broj maloprodajnih i poslovnih objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum