Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KIKA otvara šest novih robnih kuća

KIKA otvara šest novih robnih kuća

Lanac robnih kuća KIKA planira da u narednom periodu napravi snažnu ekspanziju otvaranjem šest novih maloprodajnih centara, ali i da uvede online poslovanje do kraja tekuće godine na pojedinim tržištima.

KIKA od prošle godine više nije prisutna na našem trzistu, a na njenom mestu otvoren je Emmezeta centar u vlasništvu iste kompanije. U narednom periodu, planira se otvaranje šest novih robnih kuća u Češkoj, najavljuju iz menadžmenta Kike za tržišta Češke i Slovačke. U planu kompanije je da se novi objekti otvore u manjim gradovima u kojima do sada Kika nije bila prisutna kao i da se do kraja tekuće godine uvede online kupovina. Brend KIKA je prisutan i u Austriji, Rumuniji i Mađarskoj.

U Srbiji trenutno posluje jedna Emmezeta robna kuća koja se nalazi u Beogradu. I pored najava da će se brend širiti na našem tržištu, za sada nema najava o otvaranju novih objekata.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum