Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Maxi supermarket na Obilićevom vencu u Beogradu

Novi Maxi supermarket na Obilićevom vencu u Beogradu

Najveći trgovinski lanac u zemlji, kompanija Delez Srbija, otvorila je 400. prodavnicu u zemlji - novi Maxi supermarket na Obilićevom vencu u Beogradu.

Tim povodom, generalni direktor ovog maloprodajnog lanca, Džon Kiricis istakao je da kompanija nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje.

Otvaranjem 400. prodavnice nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže u Srbiji. Drago mi je što mogu da najavim i da ćemo u narednom periodu otvoriti nove prodavnice. U ovom Maksiju imamo 47 novih zaposlenih i blizu 9000 proizvoda koji, zahvaljujući dobrom sistemu distribucije, zadržavaju kvalitet na putu od proizvođača do kupca, rekao je Džon Kiricis, generalni direktor Delez Srbija.

Kiricis je posebno istakao važnost saradnje sa srpskim partnerima. 

Ponosni smo što možemo da konstatujemo da je više od 70 odsto proizvoda u našim prodavnicama iz Srbije, od lokalnih dobavljača.

Maxi Obilicev venac - enterijer

Novi Maxi supermarket na Obilićevom vencu prostire se na 550m2 i to na dva sprata. U prizemlju kupci će imati na raspolaganju veliki izbor proizvoda na odeljenju pekare, pijace, mesare i ribarnice, kao i široku ponudu delikatesa, sireva i cerealija, dok se na donjem nivou nalazi raznovrsni asortiman pića, grickalica, osnovnih životnih namirnica, kućna hemija, kozmetika i sve za bebe.

Prodavnica je opremljena sa modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom po najvišim ekološkim standardima za čuvanje i izlaganje robe. Radno vreme je od 7:30 do 22 časa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum