Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Aroma marketi na Novom Beogradu i u Bijelom Polju

Novi Aroma marketi na Novom Beogradu i u Bijelom Polju

Trgovačka kompanija Domaća Trgovina otvorila je nove Aroma markete u Srbiji i Crnoj Gori čime nastavlja sa investiranjem u širenje maloprodajne mreže.

Novi objekat u Srbiji, Aroma je otvorila 21. septembra na Novom Beogradu, u sklopu bloka West 65 (Omladinskih Brigada 86K). U moderno uređenom prostoru, trgovac ističe ponudu gotovih jela, pekarskih proizvoda i pijacu na kojoj potrošačima nudi raznovrstan izbor svežih proizvoda. Radno vreme novog objekta je od 07 do 21h od ponedeljka do subote i nedeljom od 08 do 15h. U Crnoj Gori, Domaća Trgovina koja posluje i pod brendom Diskonti Conto, otvorila je novi Aroma market u Bijelom Polju koji se nalazi na adresi Živka Žižića br. 1.

Kompanija Domaća Trgovina nedavno je otvorila i novi market na Vračaru kao i nekoliko novih i renoviranih u Crnoj Gori. Tokom 2013. godine, kompanija je preuzela i sve objekte Deleza na crnogorskom tržištu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum