Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi SELGROS Cash&Carry

Otvoren novi SELGROS Cash&Carry

Trgovačka kompanija SELGROS otvorila je 30. septembra svoj novi Cash&Carry objekat u našem okruženju čime je učvrstila svoju poziciju nakon 15. godina poslovanja. 

Novi objekat na 4.000 kvadrata prodajne površine nalazi se u rumunskom gradu Alba Julija koji ima više od 60.000 stanovnika. Objekat je ujedno i drugi po redu koji donosi novi koncept Selgros prodavnice. Kompanija stavlja fokus na veći izbor voća i povrća, ribe, morskih plodova, mesa i pekarskih proizvoda. Novi objekat nudi veliki izbor domaćih sireva,specijaliteta od mesa i specifične hrane. Pored prehrambenih proizvoda, proširen je asortiman i proizvoda za bebe, igračaka, odeće i kancelarijskog pribora.

SELGROS posluje u sistemu Transgourmet Holding AG koji posluje i u Švajcarskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Poljskoj i Rusiji. Iz kompanije su saopštili da na rumunskom tržištu posluju prifitabilno i da će se nastaviti sa investicijama kroz novi koncept.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum