Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi saznajemo: Veliki proizvođač napušta proizvodnju mleka!

Prvi saznajemo: Veliki proizvođač napušta proizvodnju mleka!

Grčko tržište maloprodaje pretrpeće još jedan veliki šok. Nakon što se nedavno poznata mlekarska industrija Fage povukla iz proizvodnje mleka, uskoro će isto učiniti još jedan poznati mlekarski gigant NOYNOY, čiji su proizvodi rasprostranjeni u svim delovima zemlje, u supermarketima, na kioscima i u velikim objektima.

Podsetimo, Fage se nedavno povukao potpuno iz proizvodnje svežeg mleka prodavši fabriku u mestu Amintaio svom konkurentu mlekarskoj kompaniji DODONI. Proizvođač NOYNOY nakon što je iscrpeo sve opcije i nakon neuspelih visokobudžetnih kampanja uradiće isto. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, prestanak proizvodnje očekuje se u naredne dve nedelje. Iz mlekarske kompanije su ukratko saopštili da će nakon prestanka proizvodnje, ostati da sarađuju sa dosadašnjim dobavljačima i da će nastaviti proizvodnju drugih proizvoda. NOYNOY poseduje velika proizvodna postrojenja u gradu Patra, ali kako su dodali iz kompanije za sada se fabrika neće gasiti.

Na Grčkom tržištu mleka u poseldnje dve godine zabeležen je veliki pad prodaje, a samo u prvih sedam meseci on iznosi 16%. Mnogi ocenjuju da je do velikog pada doveo i kolaps Marinopoulosa.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum