Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator otvorio dva nova supermarketa u Srbiji

Mercator otvorio dva nova supermarketa u Srbiji

Mercator S otvorio je na Zlatiboru i u Beogradu nove maloprodajne objekte.

Pod brendom IDEA, Mercator je otvorio novu prodavnicu u Beogradu koja se nalazi u Braničevskoj broj 2. U prepoznatljivom ambijentu smešten je pažljivo odabran asortiman domaćih i inostranih brendova, skrojen po principu od svega po malo. Na dan otvaranja svaka 50. kupovina je bila besplatna, tri najsrećnija kupca su na poklon dobila mobilni telefon, a prvih 600 kupaca u Beogradu i 300 kupaca na Zlatiboru poklon. Organizovane su brojne promocije i degustacije voćnih salata i K Plus proizvoda, a mališani su se zabavili uz animatore, iscrtavanje lica i kreativne radionice, ističe trgovačka kompanija.

Na Zlatiboru, nova IDEA otvorena je na adresi Jovanke Jeftanović 5. Povodom otvaranja, trgovac je prvim kupcima pripremio brojna iznenadjenja i poklone kao i specijalne popuste na proizvode Zlatiborac.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum