Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 190. TOMMY supermarket u Hrvatskoj

Otvoren 190. TOMMY supermarket u Hrvatskoj

Hrvatski maloprodajni lanac TOMMY otvorio je nedavno dva nova supermarketa čime je došao do broja od 190. maloprodajna objekta.

Novi supermarketi nalaze se u Blatu na Korčuli i u Rogoznici. U novootvorenom supermarketu na Korčuli, zaposleno je 10 novih radnika. Objekat se nalazi na adresi 1. Ulica br. 19. Radno vreme novog Tommy-a je od ponedeljka do subote od 07 do 21h i nedeljom od 07 do 20h. Hrvatski lanac je nedavno otvorio i supermarket u Rogoznici na preko 1000 kvadrata prodajne površine. Uz objekat koji se nalazi na adresi Ante Starčevića 78, kupcima je na raspolaganju i parking sa 57 mesta. U objektu se posebno ističe odeljenje mesa, gastro odeljenje, voće i povrće, pekara i veliki izbor sveže ribe.

U supermarketu je zaposleno 25 novih radnika. Radno vreme svakim danom je od 07 do 22h. Kompanija je tokom leta otvorila i hipermarket u Primoštenu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum