Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi PerSu market u Novom Sadu

Otvoren novi PerSu market u Novom Sadu

Trgovinski lanac PerSu otvorio je novi market u Novom Sadu, na adresi Janka Čmelika 66a.

Na gotovo 100 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

Kao i uvek do sada, PerSu marketi su želeli da iznenade svoje potrošače, pa su za njih pripremili poklone iznenađenja, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo ovaj dan. Svakodnevno, potrošači novog PerSu marketa, na odeljenju pijace mogu da pronađu širok izbor kvalitetnog voća i povrća, po više nego pristupačnim cenama. Pored toga, na odeljenju mesnih delikatesa očekuje ih bogat izbor domaćih najfinijih delikatesa, koji su odličan izbor za spremanje ukusnog porodičnog doručka, saopštila je trgovačka kompanija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum