Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor otvorio novi logistički centar

Agrokor otvorio novi logistički centar

Kompanija Tisak koja posluje u sastavu Agrokor Koncerna otvorila je logističko-distributivni centar TEX Logistik, koji predstavlja novu logističku platformu Tiska.

Kako je saopšteno iz kompanije, novi logističko-distributivni centar nalazi se u Svetoj Nedelji. Objekat se prostire na 40.000 kvadratnih metara skladišnog prostora i raspolaže sa 20.000 paletnih mesta. Radi se o novoj Tiskovoj logističkoj platformom sa najširom click&collect mrežom u Hrvatskoj koja ima za cilj da postane neizaostavan partner malim i srednjim preduzećima. U vlastitoj distribuciji, vozni park raspolaže sa ukupno 650 vozila koji godišnje pređu više od 24 miliona kilometara.

Sigurni smo da će nova usluga Tex logistike biti prepoznata od malih i srednjih preduzeća koja nemaju resurse za vođenje logističkih poslova. Tex logistika će razvijati logistička rešenja, bilo da se radi o start-up ili multinacionalnim kompanijama i osigurati im efikasnu uslugu, izjavio je Darko Gašpar, direktor sektora logistike u Tisku.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum