Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Зајечарско донирало више од 4 милиона динара за развој српског спорта

Зајечарско донирало више од 4 милиона динара за развој српског спорта

Зајечарско пиво донирало је 4.266.000 динара, који су у сарадњи са Олимпијским комитетом и уз велику помоћ грађана Србије, прикупљени у акцији „Од Зајечара до Рија цела земља навија”.

Средства су обезбеђена издвајањем 1 динара од сваке продате лименке из ограничене серије Зајечарског пива, а намењена су развоју клубова чији су спортисти показали најбоље резултате.
Средства су додељена најперспективнијим спортским клубовима који су задовољили критеријуме а међу којима су: теквондо клуб „Галеб” из Београда, атлетски клуб „Војводина” из Новог Сада и рвачки клуб „Спартак” из Суботице.
Догађају, који је уприличен тим поводом, присуствовали су наши спортисти и освајачи олимпијских медаља теквондоке Милица Мандић и Тијана Богдановић и рвач Давор Штефанек.

„Поносни смо на резултате наших спортиста и због тога желимо да подигнемо свест о важности развоја српског спорта и да нашим будућим шампионим обезбедимо боље услове за тренирање. У тој намери помогли су нам грађани Србије, наши верни потрошачи, који су се укључили у акцију. Захваљујемо свима који су помогли да заједно прикупимо скоро 4.3 милиона динара и тиме подржимо наше најперспективније спортисте. Ова акција и донација представљају круну одличне сарадње са Олимпијским комитетом Србије, која ће се наставити, на обострано задовољство, изјавила је Драгана Савић, директорка маркетинга компаније ХАЈНEКЕН Србија.

Генерални секретар Олимпијског комитета Србије, Ђорђе Вишацки захвалио је Зајечарском пиву на успешно спроведеној акцији, а потом и грађанима који су својим учешћем у њој, пружили подршку нашим спортистима и подржали промоцију олимпијских вредности и олимпијског духа у Србији.

„Зајечарско пиво већ 8 година подржава Олимпијски комитет и олимпијски тим Србије, и могу да кажем да су у овом периоду наше две куће превазишле партнерски однос, као и да изразим велико задовољство због чињенице да ће се наша сарадња наставити и у наредном Олимпијском циклусу”, рекао је Вишацки.

Настављајући дугогодишњу сарадњу са Олимпијским комитетом Србије, Зајечарско пиво подржаваће наше олимпијце и у Токиjу, 2020. године.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum