Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi METRO Cash & Carry

Otvoren novi METRO Cash & Carry

Grčka METRO Grupa otvorila je nedavno novi maloprodajni objekat velikog formata u Solunu.

Novi Cash&Carry nalazi se u perifernom delu Soluna na 8km prema Kavali. Prodajni centar kupcima je na raspolaganju radnim danima od 06 do 21h i subotom od 06 do 20h. Ovo je treći po redu objekat ovog tipa u drugom po veličini gradu u Grčkoj a iz kompanije su saopštili da će nastaviti sa investicijama i novim zapošljavanjima. Podsetimo, METRO Grupa je tokom ove godine preuzela sve maloprodajne objekte Veropoulosa, ne uključujući Vero (Makedonija) i Super Vero (Srbija) objekte. Grupa je nakon akvizicije povećala svoj dug na 530 miliona evra.

Grčka trgovačka kompanija koja je u 100% domaćem vlasništvu posluje i kroz objekte My Market. Bivši Veropoulos supermarketi od nedavno su rebrendirani i zvanično posluju pod brendom My Market. METRO S.A. osnovan je 1976. godine a sedište kompanije nalazi se u Atini.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum