Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi SPAR u Zagrebu

Novi SPAR u Zagrebu

Novi SPAR supermarket u Zagrebu otvoren je 07.10.2016. godine u Stenjevcu, saopšteno je iz SPAR-a za Portal Retail Serbia.

Svečanom otvaranju prisustvovali su Predsednik Veća gradske četvrti Posused-Vrapče, gospodin Dubravko Peroš i Predsednik Veća gradske četvti Stenjevac, gospodin Vladimir Andrić. Novi SPAR supermarket ima prodajnu površinu od 900 kvadratnih metara i zapošljava 39 novih radnika. U dnevnoj ponudi svežeg asortimana trgovac ističe voće i povrće, hleb i pekarske proizvode, kao i odeljenje svežeg mesa i ribe. U ponudi se nalazi i veliki izbor Spar-ovih robnih marki.

Radno vreme supermarketa je ponedeljak-subota od 07 do 22 sata i nedeljom od 07 do 20 sata, saopštila je ova trgovačka kompanija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum