Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti VOLI otvara 440 novih radnih mesta

VOLI otvara 440 novih radnih mesta

Crnogorski maloprodajni lanac VOLI planira da u narednom periodu otvori 440 novih radnih mesta u više gradova i mesta širom Crne Gore.

Zbog unapređenja poslovnih aktivnosti, VOLI će otvoriti nova radna mesta u Podgorici (133), Niškiću (31), Budvi (21), Kolašinu (9), Baru, Petrovcu i Sutomoru (61), Tivtu i okolini (40), Herceg Novom (36), Žabljaku (14), Mojkovcu (11), Bijelom Polju (28), Beranama (23), Rožajima (14) i Pljevljima (19). Trgovačka kompanija zaposliće nove menadžere maloprodajnih objekata, kalkulante, radnice na odeljenjima, magacinske radnike, pekare, mesare, kuvare, higijeničarke, menadžere restorana i pica majstore.

Tokom leta, VOLI je u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj započeo izgradnju najvećeg logističkog-distributivnog centra u Crnoj Gori koji će biti otvoren sredinom sledeće godine. U vlasničkoj strukturi ove trgovačke kompanije EDBR poseduje 15,7%, a do sada je u realizaciju ekonomskih projekata u Crnoj Gori investirala više od 500 miliona evra. VOLI trenutno poseduje 60 marketa, supermarketa i hipermarketa na matičnom tržištu.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum