VOLI otvara 440 novih radnih mesta

Voli

Crnogorski maloprodajni lanac VOLI planira da u narednom periodu otvori 440 novih radnih mesta u više gradova i mesta širom Crne Gore.

Zbog unapređenja poslovnih aktivnosti, VOLI će otvoriti nova radna mesta u Podgorici (133), Niškiću (31), Budvi (21), Kolašinu (9), Baru, Petrovcu i Sutomoru (61), Tivtu i okolini (40), Herceg Novom (36), Žabljaku (14), Mojkovcu (11), Bijelom Polju (28), Beranama (23), Rožajima (14) i Pljevljima (19). Trgovačka kompanija zaposliće nove menadžere maloprodajnih objekata, kalkulante, radnice na odeljenjima, magacinske radnike, pekare, mesare, kuvare, higijeničarke, menadžere restorana i pica majstore.

Tokom leta, VOLI je u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj započeo izgradnju najvećeg logističkog-distributivnog centra u Crnoj Gori koji će biti otvoren sredinom sledeće godine. U vlasničkoj strukturi ove trgovačke kompanije EDBR poseduje 15,7%, a do sada je u realizaciju ekonomskih projekata u Crnoj Gori investirala više od 500 miliona evra. VOLI trenutno poseduje 60 marketa, supermarketa i hipermarketa na matičnom tržištu.

Pripremio: Žarko Grozdanić