Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti INTEREX najavio povratak u Srbiju!

INTEREX najavio povratak u Srbiju!

Francuska trgovačka grupacija Les Mousquetaires planira da ponovo otvori veliki broj maloprodajnih objekata u Srbiji, Bosni i na *Kosovu, saopštio je INTEREX CDE-K, filijala kompanije u Prištini.

Kako je najavljeno, pored već pet postojećih, kompanija će uskoro otvoriti veliki broj novih objekata u svim većim kosovskim gradovima, a nakon toga i u Srbiji i Bosni. Podsetimo, Les Mousquetaires je prodao svoje objekte u Srbiji i Bosni, trgovcima Aman i Bingo. INTEREX trenutno u Prištini zapošljava odgovorne osobe na visoko odgovornim pozicijama, a jedan od uslova je i znanje francuskog jezika. Kada je srpsko tržište u pitanju, mnoge stvari su ostale nejasne prilikom prodaje objekata. Trgovac je tiho napustio tržište bez zvaničnog saopštenja i bez informacija da li su u njegovom vlasništvu ostali kupljeni placevi i izgrađeni objekti koji ni posle nekoliko godina od izgradnje nisu bili otvoreni.

Ukoliko kompanija realizuje planirane aktivnosti na Balkanu, potrošači, među kojima će biti i srpski, dobiće prepoznatljivo ime maloprodajnog brenda i širok spektar proizvoda francuskog giganta. INTEREX nije najavio moguće lokacije na kojima će biti izgrađeni objekti, kao ni da li ima u planu preuzimanje nekog od postojećih trgovinskih lanaca.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum