Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Ikea" pregovara sa Srbijom

"Ikea" pregovara sa Srbijom

Poznati švedski proizvođač nameštaja "Ikea" pregovara sa Srbijom o investiciji od 1,1 milijarde evra za fabriku u našoj zemlji, kaže premijer Mirko Cvetković. Premijer je izjavio da očekuje da zvaničnici "Ikee" u narednih nekoliko dana dođu na razgovore o detaljima o planiranoj investiciji. On, međutim, nije precizirao detalje pregovora.

Dolazak švedske Ikee u Srbiju najavljuje se već nekoliko godina, a mediji su pre skoro dve godine objavili da Ikea traži plac za izgradnju svog objekta.
Ikea je osnovana 1943. godine i za nešto više od 60 godina stekla je status najvećeg lanca robnih kuća za prodaju nameštaja na svetu. Kompanija ima više od 200 robnih kuća širom sveta u kojima radi više od 100.000 ljudi. Promet ovog koncerna neprestano raste, zahvaljujući dobroj strategiji koja podrazumeva široku ponudu proizvoda po niskim cenama, što privlači veliki broj kupaca. Poslednjih godina kompanija beleži ekspanziju u Rusiji.

 

 Izvor: B92 i Blic

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum