Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Praktiker otvorio najveći centar u Mađarskoj

Praktiker otvorio najveći centar u Mađarskoj

Lanac prodavnica Praktiker otvorio je u novi prodajni centar u Budimpešti i najveći u Mađarskoj.

Novi Praktiker centar prostire se na 12.000 kvadrata i zapošljava 80 radnika. Nalazi se na mestu nekadašnjeg Baumax centra na adresi Váci út 60-62.

Potrošačima je na raspolaganju besplatan wifi i aplikacija koja pruža brzo i lako snalaženje, kao i detaljne informacije o proizvodima u prodavnici koja nudi veliki izbor robe. Iz trgovačke kompanije su saopštili da se tržište maloprodaje u Mađarskoj oporavlja veoma brzo i najavili su u narednom periodu otvaranje novih prodavnica. Praktiker je u 2015. godini ostvario najbolji rezultat u poslednjih šest godina poslovanja na mađarskom tržištu sa profitabilnim poslovnim bilansom i rastom od sedam milijardi forinti prihoda.

Praktiker će uskoro otvoriti još jedan maloprodajni centar i u Bugarskoj.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum