Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Podgorica dobila City Mall

Podgorica dobila City Mall

Novi šoping centar City Mall, svečano je otvoren u Podgorici 10. oktobra na adresi Cetinjski put bb.

Na ekskluzivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini šoping mall-a Delta City, novi centar sa prizemljem i dva šoping sprata nudi 30 internacionalnih i domaćih brendova. Kupcima je na raspolaganju i podzemna garaža sa ukupno 140 parking mesta. Prlikom otvaranja, City Mall je posetiocima pripremio posebne zabavne sadržaje i koncerte.

U sklopu centra objekte su otvorili: Olimpic, Dominik zlatara, Opto Tim, Piazza Italia, Joy Miss, Tiffany, Tom Tailor, Lee Cooper, Conte od Florens, La Martina, Aeronautica Militare, Monte jewellery and watches, Kids Land, Menda, Sarabanda, Cosmetics marketi, Tabacoo Shop, TIMEOUT, apoteka Maxima i drugi. U City Mall-u nalazi se i restoran Terminal 4, koji nudi veliki izbor specijaliteta iz svih krajeva sveta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum