Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvara se Veranda Mall i Carrefour hipermarket

Otvara se Veranda Mall i Carrefour hipermarket

Francuski trgovac Carrefour nastavlja snažnu ekspanziju u našem regionu otvaranjem novog hipermarketa u Bukureštu.

Novi 12. po redu hipermarket u Bukureštu i 31. po redu u Rumuniji biće otvoren 27. oktobra u sklopu centra Veranda Mall. Budući maloprodajni objekat prostiraće se na 8.000 kvadrata prodajne površine. Kompanija će i u ovom objektu uvesti novi tip Carrefour hipermarketa koji je nedavno otvoren početkom septembra u Bukureštu, u sklopu ParkLake centra. Veranda Mall će se prostirati na dva nivoa i na površini od 30.000 kvadrata u kome će ponuditi mnogobrojne modne brendove, restorane, kafiće, a posetiocima će na raspolaganju biti i 1.200 parking mesta. Vrednost investicije koja uskoro otvara vrata posetiocima iznosi 60 miliona evra.

Iz Carrefoura su saopštili da će do kraja godini otvoriti još jedan savremeni hipermarket u severoistočnom delu zemlje. Kompanija trenutno poseduje više od 280 prodavnica svih formata, uključujući i preuzete Billa supermarkete.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum