Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Retail Serbia na svečanom otvaranju SHOPPI retail parka u Borči

Retail Serbia na svečanom otvaranju SHOPPI retail parka u Borči

SHOPPI retail park u Borči svečano su danas otvorili direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali. 

Retail park se prostire na 13.000 kvadratnih metara i svojom lokacijom i asortimanom teži da bude omiljena destinacija za kupovinu za sve potrošače leve obale Dunava. Ukupna vrednost investicije iznosi oko 15 miliona evra. Od internacionalnih i domaćih brendova, prisutni su Tom Tailor, Deichmann, Orsay, Takko, DIS market, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, DM drogerija, Planeta Sport, Koton, Skroz Dobra Pekara, Big Pizza, menjacniče i mnogi drugi. U sklopu parka otvoren je i McDonalds restoran.

SHOPPI retail park izgrađen je u rekordnom roku, za sedam meseci od postavljanja kamena temeljca. Posebno nam je drago što možemo da se pohvalimo da je SHOPPI retail park izdat 100%, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal ovog dela grada. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice, izjavio je direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen.
Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, izjavio je da je otvaranje prvog modernog tržnog centra u Borči vidljiv znak da cela leva obala Dunava napreduje, te da se reafirmiše i kao centar trgovine. Ostvarena je izuzetno dobra i kvalitetna saradnja između različitih nadležnih službi u okviru gradske vlasti i investitora, MPC Properties-a. U novom objektu zaposleno je više od 500 ljudi, dodao je on.

Shoppi Borca otvaranje

 U sklopu novog retail parka, svoj objekat je otvorio i domaći maloprodajni lanac DIS. Kako je saopšteno iz ove kompanije za Retail Serbia Portal, DIS market se prostire na više od 2.000 kvadrata, kupcima je raspolaganju osam kasa, a u ponudi se nalazi više od 8.000 artikala. 

SHOPPI retail park u Borči predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju MPC Properties-a pored Ušća Šoping Centra, SHOPPI retail parka u Subotici, Immo Outlet Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata koji zadovoljavaju najviše svetske standarde, navode iz MPC-a.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum