Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Auchan investirao 520 miliona evra na rumunsko tržište

Auchan investirao 520 miliona evra na rumunsko tržište

Drugi po veličini maloprodajni lanac u Rumuniji, francuski Auchan (Ošan) slavi 10. godina postojanja na rumunskom tržištu.

Grupa Auchan sa ukupno 33 hipermarketa u 18 gradova je do sada ukupno u Rumuniji investirala 520 miliona evra. Hipermarketi koji se prostiru na 280.000 kvadrata prodajne površine, kupcima nude širok asortiman proizvoda, a trgovačka kompanija je povodom jubileja organizovala mnogobrojne akcije i posebna sniženja. Ionuț Ardeleanu, CEO Auchan Rumunija, je izjavio da je kompanija veoma zadovoljna poslovanjem u Rumuniji i da na njega gleda dugoročno ali i preuzima odgovornost u društvu sa 11.000 zaposlenih. Tokom 2015. godine, Grupa je zabeležila promet veći od jedne milijarde evra.

U okruženju, Auchan je prisutan i u Mađarskoj sa 19 hipermarketa. Podsetimo, pre nekoliko godina, Auchan je preuzeo sve hipermarkete francusko-belgijske Core koja se fokusirala na rumunsko tržište.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum