Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Region: Otvara se novi IKEA centar

Region: Otvara se novi IKEA centar

Švedska IKEA će 20. oktobra u bugarskom gradu Burgas, otvoriti prvi centar u jugoistočnoj Evropi koji će se razlikovati od ostalih maloprodajnih centara do sada.

Centar će se prostirati na dva nivoa, u sklopu Galeria Mall-a i na površini od 2.100 kvadrata. U pitanju je Centar za porudžbine, u kome će kupcima pored poručivanja proizvoda iz IKEA centra iz Sofije, biti na raspolaganju saveti stručnjaka za projektovanje, montažu i ostali saveti. Svi proizvodi biće besplatno isporučivani iz Sofije do Burgasa. Novi IKEA centar radiće svakim radnim danom i vikendom od 10 do 22h. Objekat je deo strategije House Market Bulgaria, kako bi IKEA proizvodi bili dostupni svim ljudima u Bugraskoj kroz različite kanale prodaje. IKEA je svoje poslovanje u Bugarskoj otpočela 2011. godine otvaranjem centra u Sofiji, dok je online prodavnica počela sa radom u aprilu 2015. godine.

Izgradnja prve robne kuće u Beogradu uveliko traje, a njeno otvaranje planirano je krajem sledeće godine. Vladislav Lalić, regionalni direktor za razvoj kompanije IKEA za jugoistočnu Evropu je za Retail Magazin izjavio da je IKEA za sada fokusirana na izgradnju prvog maloprodajnog objekta, ali da dugoročno gledano razmišlja o pokrivanju i drugih većih gradova u Srbiji.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum