Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi WOBY HAUS objekat u Zrenjaninu

Novi WOBY HAUS objekat u Zrenjaninu

Novosadski maloprodajni lanac WOBY HAUS nastavio je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novog objekta u Zrenjaninu.

Trgovac je na adresi Obala Sonje Marinković br. 5. u Zrenjaninu ponudio veliki izbor električnog, ručnog i baštenskog alata, mašina, garažno-servisne opreme, HTZ opreme, pribora za domaćinstvo, opremu za građevinarstvo, grejna tela, pribora za mašine, elektro opreme, auto opreme, baštenske garniture, ulja i maziva, bicikala i opreme. Novi objekat prostire se na više od 500 kvadrata prodajne površine, a radno vreme je radnim danima i subotom od 08 do 20h.

WOBY HAUS je nedavno otvoren i u Valjevu. Objekat na 300 kvadratnih metara nalazi se u sklopu STOP SHOP retail parka, na adresi Uzun Mirkova 2b. Prodavnice ovog trgovca nalaze se i u Beogradu, Leskovcu, Jagodini, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Šapcu, Kraljevu, Smederevu, Novom Sadu, Inđiji, Subotici i Čačku. Kompanija WOBY HAUS osnovana je 1994. godine sa sedištem u Novom Sadu, a pored maloprodaje, bavi se i prodajom profesionalnim kupcima kroz veleprodajne centre.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum