Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Podgorici otvoren Delta City

U Podgorici otvoren Delta City

"Delta City" je prvi šoping mol u Crnoj Gori. Ovde je na jednom mestu objedinjeno sve potrebno za dobru kupovinu, ali i provod. Od 48.000 kvadrata, polovinu su zauzele maloprodajne radnje brojnih svetski poznatih firmi.
"Delta City" poseduje parking sa ukupno 940 mesta, a unutrašnja komunikacija je rešena sa četiri elevatora, 10 liftova i brojnim stepeništima. Poslovni prostori i zabavni sadržaji zauzimaju 24.000 kvadrata, a u sastavu šoping mola je i prvi hipermarket u Crnoj Gori - "Super Maxi" na 5.000 kvadrata.

Pored maloprodajnih objekata mušterijama su na raspolaganju i restorani i kafei, knjižara, apoteka.
Na ulasku, posetilac dobija numerisani vodič o svim sadržajima šoping mola. I sadržaj je za Crnu Goru nov, jer se prvi put pojavljuju svetski brendovi - "Zara", "Svarovski", "Stradivarijus", "Pul end Ber", "Marks end Spenser", "Bata", "Esprit".
Svih 75 lokala odavno su zakupljeni. Povodom otvaranja, "Delta" je uplatila 35.000 evra institucijama za brigu o deci i omladini u Podgorici.

Na svečano otvaranje Delta City-ja, na poziv domaćina Miškovića, došli su premijeri Srbije i Crne Gore Mirko Cvetković i Milo Đukanović, Milorad Dodik, premijer Republike Srpske, Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, Miomir Mugoša, gradonačelnik Podgorice, Svetozar Marović, Branimir Gvozdenović, Danko Đunić, Draginja Đurić, Goran Pitić, Fahrudin Radončić, Zoran Drakulić, Toplica Spasojević, Vesna Arsić, kao i mnogobrojni crnogorski privrednici, političari, diplomate, predstavnici medija.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum