Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi Maxi u Prištini

Otvoren novi Maxi u Prištini

Trgovinski lanac Maxi, u vlasništvu Exclusive Group, otvorio je novi maloprodajni objekat u Prištini.

16. po redu supermarket svečano je otvoren u Prištini u prisustvu menadžmenta trgovačke kompanije. Moderno uređen objekat nudi veliki izbor proizvoda iz Italije, Nemačke, Austrije, Hrvatske, Slovenije, *Kosova, ali i srpske brendove Dijamant, Jaffa, Bambi i druge. Radno vreme novog supermarketa je od 07 do 22h. Povodom otvaranja, trgovac je potrošačima pripremio brojna iznenađenja u vidu akcijskih sniženja. Maxi nudi mogućnost korišćenja Maxi Pika kartice kao i kupovinu preko e-shopa.

Cenovna politika ne razlikuje se bitno od ostalih trgovaca na *Kosovu. Kompanija se pored maloprodaje kroz Maxi supermarkete bavi i veleprodajom, kozmetikom, farmacijom, prodajom cigareta i drugih proizvoda.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum