Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Za samo dva dana građani prikupili osam tona hrane za najsiromašnije

Za samo dva dana građani prikupili osam tona hrane za najsiromašnije

Za samo dva dana prikupljeno je osam tona hrane u velikoj humanitarnoj akciji koju su organizovali Banka hrane i prodavnice Maxi, Tempo i Shop&Go u 33 grada naše zemlje.

Građani cele Srbije pokazali su visok nivo solidarnosti, humanosti i filantropije, a sve prikupljene namirnice biće upućene najsiromašnijim građanima.

Veoma smo zadovoljni akcijom i humanošću naših sugrađana. Dokaz da su svesni koliko je najsiromašniima potrebna pomoć je i što smo prikupili gotovo dve tone više hrane u odnosu na prošlu akciju. I ovog puta smo pravog partnera imali u Maksiju, Tempu i Shop&Go, zahvaljujući kojima smo uspeli da podignemo svest o tome koliko je važno da zajedno učestvujemo u borbi protiv gladi. Korisnicima Banke hrane ovakva vrsta pomoći mnogo znači, jer većina njih živi u veoma teškim uslovima”, kaže Radmila Ivetić, predsednica Banke hrane Beograd.

Banka hrane i Delez Srbija imaju dugogodišnju saradnju, a realizujući projekat „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“, 8000 najsiromašnijih građana svakoga dana dobija redovan obrok - sveže voće i povrće.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum