Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ahold Delhaize otvorio četiri hipermarketa

Ahold Delhaize otvorio četiri hipermarketa

Grčki maloprodajni lanac AB Vassilopoulos (AB Βασιλόπουλος) otvorio je nekoliko novih i renoviranih hipermarketa čime nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu.

Iz trgovačke kompanije su saopštili da se nastavlja investicioni plan kroz širenje i modernizaciju maloprodajne mreže kao i novim zapošljavanjima. Novi hipermarket, kompanija je otvorila u Larisi koji se prostire na više od 2.500 kvadrata prodajne površine. Ispred moderno uređenog objekta, kupcima je na raspoganju i parking sa 100 mesta. Za veleprodajne kupce, kompanija je otvorila potpuno novi ENA Food Cash&Carry na ostrvu Chios (Xios). Novi trgovački centar prostire se na 1.500 kvadrata prodajne površine, a profesionalnim kupcima je na raspolaganju parking sa 50 mesta.

AB Vassilopoulos je potpuno renovirao AB MEGA objekat u Solunu nedaleko od solunskog aerodroma koji se prostire na 3.300 kvadrata prodajne površine i koji raspolaže sa ukupno 300 parking mesta. U mestu Perissos, AB Vassilopoulos je potpuno renovirao sa novim konceptom i hipermarket koji se prostire na 2.435 kvadrata prodajne površine i koji raspolaže sa 140 parking mesta.

Jedinstvena estetika i najnoviji dizajn enterijera u AB Vassilopoulos prodavnicama transformiše kupovinu u zadovoljstvo, istakli su iz kompanije koja trenutno poseduje 365 prodavnica na grčkom tržištu, ukljucujuci i fransizne objekte. AB Vasilopoulos je nedavno zaposlio novih 360 radnika i došao do broja od 14.000 zaposlenih.

Kompanija je nedavno dobila zlatnu nagradu Mobile Excellence Awards 2016 za aplikaciju AB Click2shop App koja kupcima nudi 9.000 proizvoda jednostavnim skeniranjem njihovih kodova. Grupa je u prvoj polovini zabeležio rast od 13,5% u odnosu na isti period 2015. godine. AB Vassilopoulos nalazi se u vlasništvu Ahold Delhaize trgovačke kompanije koja posluje i u Srbiji pod brendovima Maxi, Shop&Go i Tempo.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum