Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Fantastiko hipermarket

Otvoren Fantastiko hipermarket

Trgovinski lanac Fantastiko nastavlja ekspanziju otvaranjem novog hipermarketa u glavnom gradu Bugarske.

39. po redu maloprodajni objekat nalazi se u Sofiji na prodajnoj površini od 2.200 kvadrata. Fantastiko se oslanja na modernu viziju objekta u kome nudi širok spekar proizvoda vodećih brendova, veliki izbor voća i povrća, posebno dizajnirano odeljenje organske hrane i dijet proizvoda, kozmetički sektor, odeljenje sveže rashlađene ribe, kao i veliki izbor ceđenih sokova. Značajan naglasak Fantastiko stavlja i na prostor za sveža peciva, grickalice i sendviče. U sklopu hipermarketa posluje i caffe restoran iz otvorenog i zatvorenog dela.

Fanastiko je uredio prilaze hipermarketu, uredio staze, posebne prilaze za invalide, izgradio dečija igrališta kao i u samom objektu ugradio najmoderniju opremu. Ukupna vrednost investicije ovog trgovca iznosi oko 6,5 miliona leva.

Do kraja godine, u planu trgovačke kompanije je da otvori jos jedan hipermarket u Sofiji, dok se u narednoj očekuje ekspanzija van glavnog grada. Fantastiko je osnovan 1991. godine i trenutno zapošljava 2.800 radnika.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum