Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mađarska: ALDI gradi novi distributivni centar, Penny otvorio markete

Mađarska: ALDI gradi novi distributivni centar, Penny otvorio markete

Nemački diskonter ALDI planira izgradnju novog distributivnog centra u Mađarskoj, prenose mađarski mediji.

Trgovačka kompanija još uvek nije saopštila moguću lokaciju budućeg centra. ALDI tenutno poseduje 113 maloprodajnih objekata i veliki ditributivni centar u blizini Budimpešte. Kako je ranije najavljeno, ALDI planira veliku ekspanziju u Mađarskoj otvaranjem velikog broja objekata kako bi se maloprodajna mreža proširila na 250 diskonta.

Diskontni konkurent, članica Rewe Grupe, Penny Market, otvorio je novi maloprodajni objekat u Budimpešti. 207. po redu prodavnica sa novim konceptom prostire se na prodajnoj površini od 750 kvadrata. U objektu se nalazi 60% domaće robe, od kojih je većina pod brendovima robnih marki. Penny zapošljava 3500 radnika, a u novom objektu zaposleno je 12. Iz kompanije su najavili otvaranje novih maloprodaja.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum