Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prva GOMEX prodavnica u Velikoj Plani

Prva GOMEX prodavnica u Velikoj Plani

Prva GOMEX prodavnica u mestu Velika Plana počela je sa radom u petak 21. oktobra tačno u 9 časova,  čime su potrošači u ovoj varoši dobili još jednu lokaciju za kupovinu.

Supereta "Velika Plana" ujedno je i 138. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a. Nova radnja prostire se na 200 m2, a nakon završene obuke u Gomex Trening centru ovde je zaposleno deset novih radnika.

MPO "Velika Plana" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom i mlekaricom, a uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete.

Potrošačima je asortiman od 4.000 artikala na raspolaganju za kupovinu od ponedeljka do subote u terminu od 06:30 do 21h, a nedeljom od 07 do 13h. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum