Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kuehne + Nagel otvara novu kancelariju u Nišu

Kuehne + Nagel otvara novu kancelariju u Nišu

Kompanija Kuehne + Nagel proširuje svoju mrežu avio usluga u Srbiji otvaranjem nove kancelarije na međunarodnom aerodromu u Nišu.

Niš je drugi najvažniji industrijski centar u Srbiji. Kako bi odgovorili na rastuće potrebe svojih klijenata u segmentu avio transporta, kompanija Kuehne+Nagel je proširila svoju mrežu avio usluga otvaranjem kancelarije strateški locirane na kargo terminalu u Nišu. Kuehne+Nagel sada nudi celokupan set usluga u avio uvozu, izvozu i tranzitnim uslugama, uslugu carinjenja, čarter letove i uslugu skladištenja. Sa unapređenim rešenjima koja pokrivaju 200 destinacija širom sveta, Kuehne+Nagel nudi bolju pokrivenost i podršku klijentima iz oblasti visoke tehnologije, automobilske industrije i drugim klijentima čije se sedište nalazi u južnom delu Srbije.

 

Kao prvi logistički provajder koji posluje direktno sa kargo terminala u Nišu, svojim klijentima nudimo brža i efikasnija rešenja” rekao je Saša Radosavljević, direktor kompanije Kuehne+Nagel u Srbiji. “Kompanija Kuehne+Nagel konstantno ulaže u proširenje svoje nacionalne mreže i time jača svoje prisustvo u regionu.

Kuehne + Nagel S više od 69.000 zaposlenih na 1.200 lokacija i u više od 100 zemalja, Grupa Kuehne + Nagel jedna je od vodećih svetskih logističkih kompanija. Snažan položaj na tržištu postigla je poslovima u pomorskom, avio i drumskom transportu kao i u ugovornoj logistici s jasnim fokusom na pružanju usluga sa dodatom vrednošću pomoću savremene informatičke tehnologije.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum