Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IMMOFINANZ rebrendira četiri šoping centra u VIVO!

IMMOFINANZ rebrendira četiri šoping centra u VIVO!

Austrijska kompanija IMMOFINANZ tokom 2017. godine otvoriće veliki broj novih, ali i rebrendirati starije šoping centre u VIVO.

Kompanija sa sedištem u Beču, na rumunskom tržištu tokom sledeće godine uradiće rebrendiranje četiri šoping centra u VIVO. Novo ime dobiće centri Polus Center u gradu Kluž, Maritimo Shopping Center u Konstanci, Gold Plaza u gradu Baja Mare i Pitesti Mall u Bukureštu. Ukupna prodajna površina svih centara iznosi 147.000 kvadratnih metara.

Dietmar Reindl, COO IMMOFINANZ, je izjavio da je kompanija pre svega fokusirana na razvoj u malim i srednjim gradovima, kao i da visok stepen standardizacije omogućava smanjenje troškova njihovim zakupcima kao i samoj kompaniji IMMOFINANZ će u poslednjem kvartalu 2017. godine u poljskom gradu Krosno otvoriti novi VIVO šoping centar koji će zauzimati površinu od 21.000 kvadratnih metara za iznajmljivanje. Vrednoste nove investicije iznosi 34 miliona evra a među 60 zakupaca naći će se i H&M, Media Markt i Helios Cinema.

Kompanija je na srpskom tržištu prisutna kroz tri retail parka STOP.SHOP koji se nalaze u Čačku, Nišu i Valjevu. IMMOFINANZ je nedavno u Beogradu otvorio nove kancelarijske prostorije i najavio ulaganje od preko 100 miliona evra u narednih nekoliko godina.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum