Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DM ulazi na italijansko tržište

DM ulazi na italijansko tržište

Nemački lanac drogerija DM planira da uskoro otpočne svoje poslovanje i na italijanskom tržištu.

Kompanija u Italiji trenutno bira odgovarajuće lokacije i menadžere maloprodajnih objekata. Hubert Krabichler CEO DM je izjavio da je italijansko tržište veoma obećavajuće za njih kao i da su nedavni potezi nove Vlade u Italiji omogućili da ova kompanija uđe na to tržište i zaposli veliki broj radnika. Nemački lanac trenutno posluje u 12 evropskih zemalja a u ponudi se nalazi oko 14.000 proizvoda za negu i higijenu ali i veliki izbor prehrambenih proizvoda. Prva DM drogerija otvorena je 1973. godine u Nemačkoj a izvan nje 20 godina kasnije. Kompanija trenutno poseduje oko 3.300 filijala.

Na srpskom tržištu, DM poseduje više od 70 filijala. Samo u proteklih mesec dana otvorene su tri nove drogerije na Novom Beogradu, Obrenovcu i u Borči.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum