Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KFC ušao na tržište Kosova

KFC ušao na tržište Kosova

U prisustvu predstavnika grada Prištine i menadžmenta KFC za jugoistočnu Evropu, na *Kosovu je svečano otvoren prvi KFC restoran čime je i zvanično američki lanac otpočeo svoje poslovanje.

Prvi restoran poznatog svetskog lanca brze hrane, otvoren je u sklopu prištinskog Albi Mall-a koji se nalazi u naselju Veternik a koji je nedavno renoviran i proširen. Na projektu se radilo od 2013. godine kada su započeti pregovori o otvaranju franšiznih KFC restorana na Kosovu.

U decembru 2015. godine, dato je zeleno svetlo za otvaranje prvog restorana pod KFC brendom. Iz menadžmenta kompanije su najavili da se u narednim godinama planira otvaranje više od 15 KFC restorana, a da će ukupna investicija biti oko 10 miliona evra koja će obezbediti 150 novih radnih mesta.

Sa 11.000 objekata, KFC je najpoznatiji svetski lanac restorana sa pilećim specijalitetima. Od 2007. godine, prisutan je u Beogradu i Novom Sadu na ukupno pet lokacija.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum