Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bingo preuzima Tuš

Bingo preuzima Tuš

Trgovačka kompanija Bingo najavila je veliku ekspanziju kroz otvaranje novih maloprodajnih objekata ali i preuzimanje dosadašnjih supermarketa.

Ljiljana Kostić, iz službe marketinga ove trgovačke kompanije je najavila da će Bingo preuzeti objekat Tuš-a u Bijeljini koji se prostire na 2.700 kvadrata prodajne površine. Pored ove velike investicije, ona je dodala da će Bingo tokom novembra otvoriti Bingo City Center u Tuzli, zatim market u Teočaku i hipermarket na Stupu u bivšem Merkur centru.

Bingo je nedavno otvorio hipermarket u Brčkom na 4.000 kvadratnih metara u prostoru nekadašnjeg Tuš supermarketa. U novom objektu, 178. po redu, zaposleno je 60 novih radnika. U sklopu hipermarketa posluje restoran sa igraonicom, apoteka i zlatara. Povodom otvaranja trgovac je u saradnji sa proizvođačima pripremio brojna iznenađenja.

Bingo je osnovan 1993. godine u Tuzli. U svojim maloprodajnim objektima nudi širok asortiman robe, od kojih je oko 70% domaćeg porekla. Očekuje se da će ovaj lanac do kraja godine preuzeti lidersku poziciju od Konzuma koji posluje u sastavu Koncerna Agrokor.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum