Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PLODINE otvara nove supermarkete

PLODINE otvara nove supermarkete

Hrvatski maloprodajni lanac PLODINE najavio je otvaranje nekoliko novih supermarketa i zapošljavanje velikog broja radnika.

Kako je saopštila trgovačka kompanija, novi objekti nalaziće se u mestu Fažana i nekoliko u Istri. Trgovac je zbog širenja mreže supermarketa objavio konkurs za radna mesta na pozicijama poslovođa supermarketa i njihovih zamenika, veliki broj prodavaca, mesara, pekara, radnika na odeljenju voća i povrća, na odeljenju mlečnih proizvoda, gastro odeljenjima, veliki broj radnika u skladištima, kao i nove radnike u administraciji.

Kompanija PLODINE osnovana je 1993. godine u Rijeci, otvaranjem prvog maloprodajnog objekta. Ekspanzija počinje otvaranjem velikog broja objekata od 2000. godine širom Hrvatske. PLODINE je danas jedan od najvećih hrvatskih trgovinskih lanaca koji poseduje 75 objekata velikog formata, od kojih su neki rasprostranjeni i na ostrvima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum