Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS za Retail Serbia: Otvaramo novi supermarket u Beogradu

DIS za Retail Serbia: Otvaramo novi supermarket u Beogradu

Domaći maloprodajni lanac DIS uskoro će otvoriti novi supermarket u Beogradu, saopšteno je iz ove trgovačke kompanije za Retail Serbia Portal.

Kako je saopšteno, novi maloprodajni objekat nalaziće se u Kaluđerici na adresi Livada 2, kod osnovne skole Aleksa Šantić. Novi supermarket prostiraće se na ukupnoj površini od 657 kvadratnih metara, od čega će 450 kvadrata biti prodajna površina. Potrošačima će na raspolaganju u novom objektu biti četiri kase. Trgovačka kompanija je nedavno otvorila i objekat u Borči na više od 2000 kvadrata, koji se nalazi u sklopu SHOPPI retail parka na Zrenjaninskom putu.

Povodom otvaranja objekta u Kaluđerici, DIS je objavio i konkurs za nova radna mesta. U pitanju su pozicije kasira i radnika na odeljenjima. Svi zainteresovani mogu da konkurišu do 31.10.2016. godine, saopšteno je iz DIS-a.

DIS je nedavno po treći put dobio sertifikat o poslovanju sa standardima ISO 9001:2008 i HACCP sistemom. Sretifikati se izdaju na period od tri godine i svake godine se sprovodi redovni nadzor. Serifikaciju obavlja ovlašćena međunardona sertifikaciona kuća BUREAU VERITAS d.o.o. koja sarađuje sa preko 80.000 kompanija širom sveta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum