Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti METRO: Investiraćemo još 100 miliona evra u Grčko tržište

METRO: Investiraćemo još 100 miliona evra u Grčko tržište

Grčka METRO Grupa saopštila je da završava rebrendiranje bivših Veropoulos objekata koje je preuzela početkom godine, ali i najavila velike investicije do 2018. godine.

Iz menadžmenta su istakli da je ovo bio jedan veoma zahtevan posao. Pored rebrendiranja, bivši Veropoulos objekti su renovirani sa ugrađenom najnovijom tehnologijom, izvršene su velike promene na enterijeru, uvedeni su novi kompjuterski sistemi, dok su zaposleni prošli kroz obuku u skladu sa principima i filozofijom kompanije prema kupcima. Pored preuzimanja 142 supermarketa, Metro je nastavio da investira u širenje mreže sa otvaranjem maloprodaja na novim lokacijama. Novi supermarketi se nalaze u mestima Halandri (Atina), Patra, Megara, a poslednji u nizu otvorenih objekata nalazi se u severnom predgrađu Atine.

METRO je najavio da će do 2018. godine investirati dodatnih 100 miliona evra u nove projekte. My Market je danas prisutan na više od 230 lokacija širom zemlje i zapošljava 9.200 radnika.
Trgovačka kompanija METRO ove godine obeležava 40. godina postojanja. Pored My Market supermarketa koji se prostiru na površinama od 1000 do 1200 kvadrata, trgovac posluje i kroz METRO Cash&Carry za profesionalne kupce koji zauzimaju površinu od 2500 do 3500 kvadrata.

Podsetimo, kompanija Veropoulos je nakon prodaje svih supermarketa u Grčkoj nastavila svoje poslovanje u Srbiji i Makedoniji na kome poseduje Super Vero, VERO i franšizne Jumbo objekte.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum