Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija "Big Shopping Centers" gradi tržni centar u Novom Sadu

Kompanija "Big Shopping Centers" gradi tržni centar u Novom Sadu

Izraelska kompanija "Big Shopping Centers" će investirati 70 miliona evra u izgradnju tržnog centra u Novom Sadu, izjavio je Igor Pavličić gradonačelnik Novog Sada povodom prvih 100 dana rada njegove uprave, napominjući da će realizacija tog projekta dovesti do otvaranja 1.000 novih radnih mesta. Do kraja godine očekujem još dve velike investicije, a ukupna vrednost ta tri ulaganja premašuje 100 miliona evra - rekao je Pavličić.

On kaže da veliki broj kompanija želi da investira u Novi Sad, a među njima su austrijska „Supernova“, zatim „Hajneken“, koji u Novom Sadu otvara regionalni distributivni centar, kao i više slovenačkih, izraelskih i italijanskih kompanija.

 

 

Izvor: Beta

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum