Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman povećao prisustvo na Vračaru sa dva supermarketa

Aman povećao prisustvo na Vračaru sa dva supermarketa

Trgovački lanac Aman, nastavio je širenje maloprodajne mreže u Beogradu otvaranjem dva nova supermarketa.

Kompanija je saopštila da je otvorila novi Aman supermarket na beogradskoj opštini Vračar, na adresi Koče kapetana 26v. U ponudi novog Aman objekta nalazi se raznovrstan izbor robe domaćih i stranih brendova, mesa, mleka, voća i povrća i cigareta. Radno vreme supermarketa je svakim danom od 07 do 22h.

Trgovac nastavlja ekspanziju na Vračaru otvaranjem i maloprodajnog objekta na adresi Grčića Milenka 46. Kao i u ostalim objektima, pored širokog izbora proizvoda Aman nudi mogućnost plaćanja karticama i čekovima građana.

Aman trenutno na tržištu poseduje oko 200 maloprodajnih objekata. Od prošle godine, trgovac je preuzimanjem 16 Interex, Idea i Roda supermarketa prešao i na veći format maloprodaja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum