Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SPAR otvorio novi distributivni centar

SPAR otvorio novi distributivni centar

Trgovačka kompanija Spar otvorila je novi distributivni centar koji se prostire na više od 12.000 kvadrata.

Spar je novi centar otvorio u Rusiji, tačnije u ruskoj enklavi Kaljingrad. Distributivni centar isporučivaće robu u 17 franšiznih Spar i Eurospar supermarkete u toj oblasti. Objekat se prostire na površini od 12.500 kvadrata, od čega je nešto manje od 1000 kvadrata predviđeno za skladištenje voća i povrća. DC je posebno razvijen za skladištenje jaja, mesa, ribe, morskih plodova i kavijara. Vozni park raspolaže sa 16 kamiona koji će distribuirati robu do trgovaca.

Svečanom otvaranju prisustvovali su visoki predstavnici lokalne zajednice, ministarstva i trgovačke kompanije. Spar je u Kaljingradu otpočeo poslovanje 2013. godine. Na celom ruskom tržištu, Spar beleži rast prodaje, a samo tokom ove godine otvoreno je više desetina maloprodaja na novim lokacijama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum