Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena 108. IDEA prodavnica u Crnoj Gori

Otvorena 108. IDEA prodavnica u Crnoj Gori

IDEA je na crnogorskom tržištu nastavila širenje maloprodajne mreže otvaranjem nove prodavnice u Podgorici.

Nova IDEA nalazi se u Podgorici, na adresi Oktobarske revolucije bb. Povodom otvaranja, trgovac je za prvih 100 kupaca obezbedio K plus poklon pakete. Brend IDEA je vaš dobar komšija, koji se prepoznaje po kvalitetu svežih sektora - mesa, povrća, voća i peciva, prijatnom ambijentu i ljubaznoj usluzi u 108 objekata širom Crne Gore, ističu iz trgovačke kompanije.

Tokom leta, IDEA je u Crnoj Gori otvorila nove prodavnice i u Dobrim Vodama, Igalu, Baru i Rijeci Crnojevića. Kompanija Agrokor u čijem sastavu posluje IDEA je od početka marta tekuće godine rebrendirala Roda prodavnice u IDEA.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum