Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LIDL otvara još 100 marketa u Rumuniji

LIDL otvara još 100 marketa u Rumuniji

Nemački diskonter Lidl planira da napravi još veću ekspanziju na rumunskom tržištu otvaranjem 100 novih trgovina.

Planiramo da otvorimo 100 marketa na novim lokacijama, pored već 200 postojećih, istakao je direktor Lidl Rumunija, Frank Wagner. U planu je da se svake godine otvori od 10 do 15 novih trgovina. On je dodao da će širenje mreže zavisiti od dobijanja građevinskih dozvola i slobodnih lokacija.

Lidl je u Rumuniji prisutan od 2011. godine kada je ušao na tržište preuzimanjem 107. prodavnica od nemačkog lanca Plus i prometom od tadašnjih 380 miliona evra. Sa trenutno 200. maloprodaja kompanija je u 2015. godini ostvarila promet nešto veći od jedne milijarde evra.

Kako je potvrđeno iz kompanije Lidl Srbija za Retail Serbia, ovaj trgovac će otpočeti svoje poslovanje u Srbiji 2018. godine, dok se završetak logističko - distributivnog centra očekuje početkom sledeće godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum