Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PEPCO otvorio 1000-tu prodavnicu, stiže u Hrvatsku i Sloveniju

PEPCO otvorio 1000-tu prodavnicu, stiže u Hrvatsku i Sloveniju

Diskontni maloprodajni lanac odeće i kućne robe, Pepco, otvorio je svoju 1000-tu prodavnicu u Evropi i najavio ekspanziju u našem regionu.

Pepco je svoju 1000-tu prodavnicu otvorio u poljskom gradu Bidgošč. Brend Pepco je u Poljskoj prisutan od 2004. godine i od tada ima dinamičan razvoj u svim delovima zemlje. U našem okruženju, lanac je od 2015. godine prisutan u Mađarskoj i Rumuniji na kojoj poseduje 63, odnosno 90 prodavnica. Pepco je nedavno saopštio da će na proleće ući i na tržište Hrvatske otvaranjem više desetina prodavnica. Pepco planira da kasnije otpočne svoje poslovanje i u Sloveniji.

Pepco prodavnice svakog meseca poseti oko osam miliona kupaca. U asortimanu se nalazi raznovrsna roba, stvari za decu, školski pribor, odeća, igračke, kao i veliki izbor sezonske robe. Maloprodajni lanac trenutno zapošljava više od 9.000 radnika.
Pepco se nalazi u vlasništvu južnoafričke grupacije Steinhoff International Holding Limited koja posluje i na našem tržištu sa EMMEZETA robnom kućom u Beogradu. Grupa zapošljava 60.000 radnika u 6.500 objekata rasprostranjenih u više od 40 zemalja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum