Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi Aroma marketi na Karaburmi i Višnjičkoj banji

Prvi Aroma marketi na Karaburmi i Višnjičkoj banji

Trgovinski lanac Aroma nastavlja ekspanziju u Beogradu otvaranjem dva nova marketa u delovima grada u kojima do sada nije bio prisutan.

Nova Aroma nalazi se na adresi Višnjički venac br. 1b, na Paliluli u naselju Višnjička banja. Novi market pored širokog asortimana kupcima je na raspolaganju svakog dana od 07 do 23h. Domaća Trgovina nastaviće sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem još jedne prodavnice. Trgovačka kompanija uskoro će otpočeti svoje poslovanje i na Karaburmi otvaranjem prvog marketa u tom naselju. Objekat koji će uskoro biti otvoren nalazi se na adresi Husinskih rudara 13.

Na Karaburmi već dugi niz godina posluju Maxi, Shop&Go, Roda, Idea, Dm, Aman, Lilly i drugi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum