Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš otvara nove supermarkete u Bosni i Hercegovini

Tuš otvara nove supermarkete u Bosni i Hercegovini

Slovenački trgovački lanac TUŠ, koji se sa svojom širokom mrežom poslovnih objekata u četiri države, brzim rastom i uspešnim poslovanjem uvrstio među 500 najboljih preduzeća srednje i istočne Evrope, naredne nedelje počinje s novim investicijskim ciklusom na bosansko-hercegovačkom tržištu. Sa pet postojećih TUŠ supermarketa u Bihaću, Bijeljini, Cazinu, Tuzli i Brčkom, 10. oktobra pridružiće se i TUŠ supermarket u Mostaru, a do kraja meseca slediće supermarketi u Sarajevu, Prnjavoru i Ugljeviku.

Novi ciklus investicija na bh. tržištu TUŠ će započeti u Mostaru, gdje će otvoriti 1.500 m2 veličine Tuš supermarket s kvalitetnom ponudom sa više od 14.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda i u njemu zaposliti 42-oje ljudi. Kupcima u Mostaru, između ostaloga, predstaviće i više od 50 različitih artikala po povoljnim cenama vlastite robne marke Tuš. Nedelju dana nakon otvaranja u Mostaru svoj vrata će otvoriti i TUŠ supermarket u Sarajevu, a u drugoj polovini novembra u Prnjavoru i Ugljeviku.

Tuš Holding će sa svojim investicijama u Bosni i Hercegovini nastaviti i u budućnosti, te će tako do kraja sledeće godine otvoriti supermarkete u Sarajevu, Bosanskom Brodu i Sanskom Mostu. U postojećim trgovačkim centrima TUŠ u BiH trenutno zapošljava više od 230 ljudi. Do kraja godine ukupan broj Tuševih zaposlenih u BiH narašće na više od 500.

Slovenački trgovački lanac Tuš, jedan od najuspešnijih i najbrže rastućih poslovnih sistema u Sloveniji, na tržište BiH prvi put stupio je 2006. godine, kada je u Bihaću otvorio svoj prvi trgovački centar. U 2007. godini svoju prisutnost u Bosni i Hercegovini proširio je sa supermarketima u Bijeljini, Tuzli i Brčkom, a iste godine ušao je i na tržište Srbije i Makedonije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum